Site Telemark

Næringsministeren på besøk!

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen ble våren 2018 invitert av Skiens politikere og Site Telemark til et besøk på Gromstul for å få en full presentasjon av prosjektet samt oppdatert status. Ministeren ankom Fossum hovedgård onsdag 25. juli 2018 med sine nærmeste rådgivere. Han ble møtt av Skiens ordfører Hedda Foss Five, fylkesordføreren i Telemark Sven Tore Løkslid, grunneier Leopold Løvenskiold, konsernsjef Statkraft Christian Rynning-Tønnesen, SVP Statkraft Bjørn Holsen og gruppeleder Skien Høyre Jan Terje Olsen.

Etter en lengre presentasjonsrunde og lunsj på museet på hovedgården dro følget til Gromstul, der ministeren fikk en full oversikt over site Telemark fra tårnet.

 I etterkant av besøket uttrykte Røe Isaksen stor begeistring for prosjektet og mener at Norge trenger et «bjellesau-prosjekt» for denne nye industrien i Norge, og at det er god grunn til å tro at Skien kan være det første.

 Se for øvrig oppslag i Varden, TA og i Finansavisen: